Online Shop

februari 8, 2021

Nathan & Nuno Heymans– KV Mechelen: Interview

Nathan & Nuno KV Mechelen

Ambassadeur worden

Leef je voor voetbal, sta je altijd open voor iets nieuws en wil je met ons meedenken over de ontwikkeling van onze producten? Meld je dan aan als ProStar-ambassadeur! Speel als eerste met onze producten, ontvang exclusieve kortingen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  • Je zal de eerste zijn die met onze producten speelt.

  • Je ontvangt een exclusieve korting

  • Je speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze producten.

Meer informatie

Nathan & Nuno Heymans

Huidige club: KV Mechelen
Vorige Club: Waasland-Beveren
Geboortedatum: 22 november 2011

Deze week hebben we niet één, maar wel 2 ambassadeurs. Nathan & Nuno een tweeling die momenteel uitkomt voor KV Mechelen. Als doelman is er vaak maar 1 plaats, als je dan nog de concurrentie moet aangaan met je eigen tweelingbroer. Nathan & Nuno komen uit een sportieve familie. Joris hun papa heeft ook een brede achtergrond in de voetbalwereld en hun zus en mama zijn vaak met de paarden op stap. Veel stilzitten zit er dus ten huizen Heymans niet in. 

Waarom wilde jullie keeper worden?2021-02-08T14:25:59+01:00

Als keeper kan je de held zijn van je team en dat is leuk. Kijk maar naar de superhelden op TV wie is er geen fan van? Natuurlijk moeten we ook realistisch zijn en weten we ondertussen dat je als keeper ook heel makkelijk de anti-held kan zijn. Natuurlijk zijn de jongens nog heel jong en moeten ze nog leren hoe hier mee om te gaan. Iedereen weet uiteraard wel dat het een proces dat ze met de tijd zullen ervaren en leren van hoe alles een plaats te geven en weer sterker op te staan. 

Naar welke huidige keeper(s) kijken jullie het liefst?2021-02-08T14:27:42+01:00

De reden waarom Nathan vroeger doelman wou worden was niet ver van de deur te zoeken. Namelijk niemand minder dan Frank Boeckx. Frank de tank startte zijn carrière bij KVO Aarschot om zo bij SK Lierse, STVV, Antwerpen, Gent en Anderlecht te spelen. Een mooi palmares waar er velen onder ons voor zouden tekenen op 9 jarige leeftijd. Wanneer vandaag er vandaag een wedstrijd op tv zou gekeken moeten worden, zou daar zeker Keylor Navas mogen op voorbij komen. De jonge doelman die al 3x de UEFA Champions League en 2x de UEFA Super Cup in de lucht mocht steken. Als dit een voorteken is voor het verloop van Nathan zijn loopbaan dan ziet deze er alvast heel rooskleurig uit. 

Bij Nuno komt er toch een andere naam naar boven. Namelijk deze van Marc André Ter Stegen. Voor ons toch wel opvallend want het zijn twee keepers die toch een verschillende speelstijl hebben. Ter Stegen is zonder twijfel de doelman die beter overweg kan met de voeten. Uiteraard beschikken beide wereld doelmannen voldoende klasse en halen ze week op week wel enkele mooie gemaakte doelpogingen uit hun doel.

Als keeper moet je ook goed kunnen voetballen. Doen jullie iets speciaal om deze technieken te verbeteren of te onderhouden?2021-02-08T14:33:27+01:00

Een meevoetballende doelman kan je niet meer wegdenken uit het moderne voetbal. Het is ook één van de eerste dingen waar de talentscouts naar kijken. De ene wereldsave na de andere maken en je team op deze manier naar de overwinning brengen zal uiteraard ook voldoende opvallen om je talenten te laten opvallen toch komt er veel meer bij kijken om het later ook tot een professionele voetballen of doelman te schoppen. 

Als keeper wil je dus natuurlijk maar één ding doen en dat is zoveel mogelijk ballen pakken, toch kiezen Nathan en Nuno Heymans extra trainingen mee te doen om hun technische voetbal aspecten bij te schaven of te onderhouden. Nathan die kiest er voor om tijdens de trainingen extra aandacht aan te besteden en indien nodig als veldspeler mee te trainen. Nuno die kiest dan weer voor een extra voetbaltraining. Zo zie je maar zelfs als tweeling zoekt ieder zijn eigen weg om het maximale uit zichzelf te halen.

Hoe bereiden jullie je voor op een wedstrijd?2021-02-08T14:29:00+01:00

Een goede nachtrust is heel belangrijk. Niet overtuigd waarom een goede nachtrust zo belangrijk is? Dan je zeker onze pagina over reflexen even lezen. Uiteraard is het niet alleen belangrijk voor de reflexen, maar zorgt een goede nachtrust er ook voor je een betere concentratie gedurende de wedstrijd zal kunnen behouden. 

Ook een goed ontbijt is enorm belangrijk. Het zal je niet alleen warmer houden in de wintermaanden, maar je hebt ook meer energie waardoor je dus actiever aan de wedstrijd kan deelnemen. Dankzij de nachtrust en het ontbijt kunnen we ervoor zorgen dat we meteen van bij de opwarming al de focus leggen op onze wedstrijd.

Jullie zijn nog heel jong, wie kiest de handschoenen en wat zijn de criteria voor de ouders en jullie als keepers?2021-02-08T14:30:17+01:00

Als jonge doelman heb je niet zoveel kennis van wat er allemaal op de markt is. Daarom is het belangrijk dat je je als ouder, tenzij je ooit zelf doelman geweest bent, goed laat bijstaan in de verschillende producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Je kan uiteraard gewoon met de kinderen naar de winkel rijden en vragen van welke vind je mooi. Ja dat is uiteraard een oplossing en de kids gaan er weg van zijn, maar natuurlijk wil je ook als ouder dat de handschoenen die ze dragen van voldoende kwaliteit zijn en bescherming bieden.

Nathan en Nuno spelen al 2 seizoenen met Prostar handschoenen. Hier is het de juiste combinatie van kwaliteit, comfort en slijtvastheid, dit is bij jonge doelmannen toch belangrijk. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de service van Prostar. We zouden iedere keeper aanbevelen om het eens te proberen.

Wat doen jullie graag wanneer het eens geen voetbal is?2021-02-08T14:31:37+01:00

Nathan en Nuno Heymans zijn vaak in de tuin terug te vinden met de bal. Nu deze laatste maanden kan je van de kinderen niet verwachten dat ze hele dagen nog buiten zitten te spelen en zijn ze zoals heel veel andere kinderen ook wel klaar voor een potje Fortnite. Dus ben jij klaar om het tegen Nathan en Nuno op te nemen? Pas wel op zij zijn met twee!

Waarop moet je letten wanneer je samen met je kinderen keepershandschoenen gaat kopen?

Keepershandschoenen kiezen is de dag van vandaag een helse klus geworden. Vaak zijn er zoveel verschillende modellen waarvan je als leek op het eerste zicht misschien denkt dat alleen de kleuren verschillen. Niets is echter minder waar. Daarom leggen we je in dit artikel alvast even uit waar je best rekening mee kan houden.

Hier moet je opletten bij de aankoop van keepershandschoenen

Nathan & Nuno Heymans kozen voor de volgende keepershandschoenen uit onze collectie

Nathan & Nuno aarzelen niet en kiezen voor de beste betaalbare kwaliteit op de markt. Geen compromissen op het gebied van kwaliteit of prijs. Zij kiezen onder meer de volgende modellen. Wil jij ook met deze professionele keepershandschoenen aan de slag?

Laat een opmerking achter

Go to Top